Algebehandling

Algebehandling.
Effektiv behandling af dit tag.

Fra grønt og grimt, til rent og flot. JK-Tagteknik fjerner effektivt belægninger,
som skyldes alger, sortskimmel og mos.

Vi behandler alle tagtyper og overflader f.eks. Betontegl, tegl, bølgeeternit, skiffereternit, naturskiffer, stråtag, tagpap, decra/ståltage, fasader, gavle, fliser, terrasser, træværk m.m. Mos og alger skæmmer husets tag og facader. Den arbejder upåagtet 24 timer i døgnet året rundt. Forurening, sur regn og våde somre, bevirker at algevækst stortrives. Algebelægningen binder snavs og er den perfekte grobund for mos. Mos er den værste faktor, når det gælder nedbrydning af et tag, dens rødder trænger ind i tagpladerne og binder dermed fugten.
Mos og alger sidder overalt på taget også imellem og under tagpladerne. Mos indeholder meget vand og fugt, hvilket gør at tagpladerne løfter sig i samlingerne og taget kan blive utæt.

Behandling

Taget skummes ind i alge- og mosdræbende sæbe.
Efter 3-6 måneder er der synlige resultater, og efter 10-12 måneder ses det endelige resultat.

Behandling minimum hvert andet år

Microorganismer som alger, skimmel og mos kræver vand for at kunne leve, og holder samtidig på fugtigheden og bidrager derved til nedbrydning af de overflader, de vokser på.

En algebehandling hvert eller hvert andet år

Vil effektivt fjerne disse belægninger og sikre et tørt tag med lang holdbarhed. En algebehandling fra JK-Tagteknik giver en kemisk rensendeeffekt og effektiv desinficering af overfladen. Også nye og nymalede tage bør behandles

Behandlingen foregår, så vidt muligt, uden at vi at gå på det. belaster taget ved