Rensning og maling

Rensning og maling.

af bølge-, skifereternit og betontegl. Algebehandling af alle slags tage.

Problemet

Mange tagtyper begynder allerede efter en kort årrække at nedbryde sin oprindelige overfladebeskyttelse, som medfører at fugt kan trække ind og skabe grobund for bl.a. mos, alger, svampe og frostsprængninger. År efter år forværres nedbrydningen og overfladebeskyttelsen bliver dårligere og dårligere. Hvor hurtigt taget
nedbrydes afhænger af belastningen af sur regn, frost og solens UV stråler.

Hvis du fortsat vil bevare dit tag mange år i endnu?
– Skal det males nu!

Den generelle vurdering er, at man kan forlænge holdbarheden på taget med op til 50-60 år med den rigtige vedligeholdelse, mens de fleste af producenter af tagsten og tagplader giver kun en garanti på 20-30 år.
Vælg den rigtige vedligeholdelse med en professionel tagmaler, som behandler taget med den rette tagmaling til netop dit tag.

Her er mange penge at spare i forhold til et nyt tag!
Løsning er klart og male taget

Med en professionel tagbehandling vil man ikke alene få et flottere tag med en superstærk overfladebehandling, der bevarer og beskytter taget i mange år fremover, men også skåne miljøet ved at genbehandle i stedet for at lægge et nyt tag og alt hvad det medfører af bortskaffelse af tagsten og tagplader mv.

Behandling

Taget renses i ca. 65 graders varmt vand med miljøgodkendt højtryksudstyr. Herefter skummes taget ind i alge- og mosdræbende sæbe. Taget efterbehandles med speciel tagmaling.

Resultat

Taget er nu blevet renoveret og ser ud som nyt, med en flot ny overfladebehandling, som har genoprettet den modstandsdygtige og robuste overflade:
– Fremstår som nyt
– Taget er beskyttet i mange år
– Nedsætter begroning af smuds og grønne belægninger
– Forøger husets værdi.